PPD.tv staat voor Stichting Productie Ploeg Drachten en is opgericht op 27 februari 2003 in Drachten. De stichting is ooit begonnen als een uit de hand gelopen grap van drie vrienden, maar bestaat tegenwoordig uit zo’n dertig vrijwilligers die elk hun eigen bijdrage leveren. Deze vrijwilligers hebben elk hun eigen expertise en dat maakt dat Stichting PPD.tv een semi-professionele organisatie genoemd kan worden.

Contactgegevens

Secretariaat PPD.tv Moleneind Zz 65
9203 ZW Drachten T 0512-532944

info@ppdtv.nl

PPD.tv - voor ieder budget een professionele dvd

Youtube

Oogpunt

Een belangrijk oogpunt waar PPD.tv altijd naar streeft en zal streven is de maatschappelijke en ideële doelstelling van de productie. Deze doelstelling is altijd tot uiting gekomen in voorgaande producties en zal ook in de toekomst van het grootste belang blijven.

Bereikbaarheid

PPD.tv is een organisatie die voor elke doelgroep iets kan betekenen. Bedrijfsfilms, videoclips, registraties van belangrijke optredens, de mogelijkheden zijn zeer divers. Specifieke wensen kunnen altijd met ons besproken worden, neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Bekijk hier hier onze algemene voorwaarden.
© PPDtv 2010